Udlån af elcykler – Kristrup

Pris:

500 DKK inklusiv moms
Depositum: Når du låner en elcykel, skal du betale et depositum på 500 kr. Du får 400 kr. tilbage, når du har afleveret elcyklen igen. De sidste 100 kr. går til en pulje, der dækker forsikringer og reparationer på vores elcykler. Når du har betalt depositum, får du en kvittering på mail. Denne kvittering skal du medbringe for at få elcyklen udleveret. Vær omhyggelig med at skrive den rigtige mail-adresse. Hvis den er forkert, kan du ikke få den nødvendige kvittering.

Beskrivelse:

Depositum:

Når du låner en elcykel, skal du betale et depositum på 500 kr. Du får 400 kr. tilbage, når du har afleveret elcyklen igen. De sidste 100 kr. går til en pulje, der dækker forsikringer og reparationer på vores elcykler. Når du har betalt depositum, får du en kvittering på mail. Denne kvittering skal du medbringe for at få elcyklen udleveret. Vær omhyggelig med at skrive den rigtige mail-adresse. Hvis den er forkert, kan du ikke få den nødvendige kvittering


Randers Cykelby stiller elcykler til rådighed til borgere i Kristrup, der ønsker at cykle til og fra arbejde.

Cyklerne kan lånes i to måneder ad gangen. Al udlån af cyklerne sker online.

Afhentning og aflevering 

Når du har booket cyklen på nettet, kan du hente cyklen i Fri Bike Shop, Kristrupvej 5, 8960 Randers SØ.

Lås din cykel

Alle Randers Cykelbys elcykler har en godkendt lås.

HUSK ALTID AT LÅSE DIN CYKEL

 Husk kvittering
Når du har betalt dit depositum for din elcykel, får du en kvittering sendt til din mail. Den kvittering udskriver du og viser, når du henter cyklen. Du kan også vise din kvittering på din mobil. 

 Cyklen skal afleveres rengjort, så den er klar til næste låner.

 Til højre finder du et link til handelsbetingelserne. Dem bedes du læse grundigt, da du senere i bookingen skal acceptere dem.

 Reparation af cykel
Er det nødvendigt med småreparationer på cyklen, sørger låner for at få det udført ved cykelforretningen Fri Bike Shop, Kristrupvej 5, 8960 Randers SØ, så cyklen er klar til den næste låner. Reparationer af cyklen ved ovennævnte cykelhandler betaler Randers Cykelby. 

Spørgsmål?
Har du spørgsmål vedr. ovenstående, kan du henvende dig til Britt Møller, Randers Kommune på mail:
majbritt.moeller@randers.dk

Tlf. 8915 1539

 

 

Mere information

 
Antal hold fundet: 0
Randers Kommune | Laksetorvet 1 | 8900 Randers C | tlf. 8915 1515
© Plan2learn 3.9